Creditcards vergelijken

Tegenwoordig zit er in vrijwel ieders portemonnee een creditcard. Het kaartje, dat je in veel verschillende kleuren hebt, doet niet onder voor de pinpas en wordt vaak op dezelfde wijze gebruikt. Het enige verschil is dat je met een pinpas geld van je eigen rekening haalt, maar met een creditcard in feite een lening aangaat. En zoals dat met alle leningen geldt, zul je ook over dit geleende bedrag rente moeten betalen. Hieronder enkele creditcards.

Visa Greencard
De Vise Greencard is niet zomaar een creditcard waarmee je kunt betalen. Je helpt er tevens het milieu mee. Dat werkt als volgt. Wanneer je met de Visa Greencard een betaling verricht, wordt direct de CO2 uitstoor van je aankoop berekend. Aan de hand van een financiële bijdrage wordt dit automatisch gecompenseerd. Dat maakt van de Visa Greencard een mooie creditcard voor mensen die hart hebben voor het milieu.

Master Card Gold
De Master Card Gold is een vrij goedkope creditcard, die niet veel extra’s te bieden heeft. Wat dat betreft is dit een klassiekere vorm, zoals de creditcard ooit bedoeld was. Deze creditcard is vooral handig voor wie op zoek is naar een degelijke creditcard met een hoge limiet, die tegelijk goede service biedt. Het aanvragen van deze Gold Card kan op veel plekken. Zoek op het internet naar de talloze mogelijkheden.

Lady Card
De creditcards ontwikkelen zich steeds sneller. In sommige gevallen doet het niet onder aan speelgoed. Want met de Lady Card is in principe een normale Master Card uitgegeven, maar dan speciaal voor dames. Een mooi design, speciaal voor dames. De card is uitgegeven voor International Card Services en beschikt over veel extra’s. Op het internet zijn acties terug te vinden waarbij degene die een Lady Card aanvragen, een welkomstgeschenk ontvangen.

American Express Platinum Card
Met haar Platimum Card bidet American Express een bijzonder uitgebreide creditcard, die vol zit met speciale privileges voor mensen die veel reizen. De American Express Gold Card wordt wel gezien als een zeer luxe, maar ook prijzige creditcard. De kaart heeft namelijk een inkomenseis van 70.000 euro en biedt geen leenfaciliteiten. Over het algemeen een bijzonder geschikte kaart voor mensen die er volop gebruik van maken.